fbpx Hoppa över till innehåll

Teaterplan piffas upp

Publicerad: 2019/09/27

Hösten är här med flera föreställningar på Örebro länsteater. Förhör spelas för skolklasser och idag hade även den klassiska spökhistorian Agnes Cecilia premiär för skolelever.

Men bortom konserter och föreställningar sker det något utanför teaterns fönster. För dig som passerar upplever du kanske ett byggnadsprojekt bland många i vår kommun. Men det är så att vår kära teaterplan renoveras! Teaterplan är vi stolt över och glada att den renoveras. Våra förväntningar är höga och vi tror också att de kommer uppfyllas.

Tidigare har Open Art blomstrat teaterplan med sina färger men nu är det nya tider. Nu är nya teaterplan på ingång! Är du nyfiken så titta på skissen nedan för en helhetsbild.

Teaterplan 1

Teaterplan 2

Kommunens vision för teaterplan är en grönskande och livfull plats med ett naturligt flöde av människor. Mötesplatser som uppmuntrar till lek och aktiviteter. En härlig mötesplats som får besökaren att återkomma om och om igen. 

Idag finns det brist på lekmiljö i centrala Örebro men här på nya teaterplan kommer barn kunna leka så mycket det bara kan. Vi väntar ivrigt att projektet ska bli klart så du kan ta del av vår teaterplan som vi själva kommer göra.

Samarbetspartner: