Press – Örebro Teater

Press

Vill du recensera föreställningar, intervjua eller på annat sätt bevaka vår verksamhet är du välkommen att kontakta pressansvarig Karin Schöllin

För att läsa våra senaste pressmeddelanden i sin helhet och ladda ner pressbilder, besök Örebro Teater på My Newsdesk.

Premiär för gratis ljudvandring i Örebro

Örebro Teater bjuder in till gratis ljudvandring i Stadsparken för alla familjer och äventyrslystna. Den 10 april kl. 14.00 är det premiär och för manus och regi står Ida Wiberg.

Hans Christian Thulin i Den unge Werthers lidanden 2021. Foto: Kicki Nilsson, ICON Photography.

Nypremiär av Den unge Werthers lidanden på Örebro Teater

Örebro Teater sätter upp monologen Den unge Werthers lidanden för högstadiet och gymnasiet. Nypremiär på stora scenen den 9 mars.

I ett fält av guld, 2021. Foto: Mats Bäcker

Örebro teater släpper teaterserie

Med manus och regi av Jörgen Dahlqvist släpper Örebro Teater en specialskriven, digital teaterserie i åtta delar, med premiär den 22 mars på teaterns digitala playkanal.

Örebro Teater skjuter upp premiären av Kung Lear

Örebro Teater har beslutat att skjuta upp premiären av Kung Lear och öppningen av experimentscenen Studion till hösten 2021, på grund av rådande restriktioner.

Örebro Teaters vd avslutar sitt uppdrag

Örebro Teaters vd Petra Weckström meddelar idag, tisdag, att hon avslutar sitt uppdrag som verkställande direktör på teatern. Styrelsens arbetsutskott startar nu upp en rekryteringsprocess för att anställa ny vd. Weckström har 6 månaders uppsägningstid.