fbpx Hoppa över till innehåll

Örebro teater söker Publikvärd

Publicerad: 2020/09/14

Örebro teater ägs av Region Örebro län och Örebro kommun. Örebro teaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna i hela länet. Teaterns uppdrag och utvecklingsmål är definierade i ägardirektiv och Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro teater och Nya China. 

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och utveckla mötet med vår publik. Både vuxna besökare och skolelever – vilket också innebär en dialog med skolpersonal som har ansvar att se till att teater är en självklar del i skolans verksamhet.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från arbete i biljettkassan, ha kontakt med och ta emot skolklasser, att hålla i för- och eftersamtal till evenemang och föreställningar och annat administrativt arbete. Du kommer att arbeta nära andra i biljettkassan, våra producenter, publikarbetare och även scenteknisk personal. Som spindel i nätet för vår skolteaterverksamhet kommer du även jobba nära de konstnärliga teamen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är utbildad drama- eller teaterpedagog. Du är noggrann och förstår vikten av att rätt personer har rätt information vid rätt tid. Du kan kommunicera bra både i tal och skrift, uppskattar eget ansvar och problemlösning i samarbete med andra. Tidigare erfarenhet av publikarbete är meriterande. Det är värdefullt att vara bekant med Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill välkomna dig till en engagerad arbetsplats i kontinuerlig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare på teatern blir du en del i en professionell och projektorienterad verksamhet med syftet att skapa och förmedla högkvalitativ teater till hela länets medborgare.

Övrigt
Örebro teater vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Då vi inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Varaktighet, arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Örebro teater med 6 månaders provanställning.

Hel eller deltid. Tillträde snarast.

Skicka din ansökan till petra.weckstrom@orebroteater.se. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 26 september 2020.

Frågor besvaras av Petra Weckström: 0706–89 29 10 el  mail: petra.weckstrom@orebroteater.se
Facklig representant: Maria Simonsson maria.simonsson@orebroteater.se

Samarbetspartner: