fbpx Hoppa över till innehåll

Örebro länsteater söker vikarierande teatertekniker

Publicerad: 2018/09/18

Örebro Teater

Örebro Teater

Om Örebro länsteater

Örebro länsteaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna och teatern har en vision som lyder: ”Teatern i centrum – av länet, i det demokratiska samtalet och i människors vardag”. Teatern har ett turnéuppdrag och utvecklingsmål definierade i Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro teater och sidoscenen Nya China. Örebro länsteater är ett aktiebolag som ägs av Region Örebro län och Örebro kommun.

Om tjänsten

Örebro länsteater söker en vikarierande teatertekniker med fokus på ljud/ljus/scenteknik.
Arbetet består huvudsakligen av att bistå produktionerna under för- och efterarbete samt att köra föreställningar. Vid sidan av detta ingår att arbeta med teaterns kontinuerliga verksamhet. Teknisk chef är närmaste arbetsledare tillsammans med producent för respektive produktion.

Vi söker dig med relevant teaterteknisk utbildning (DI/STDH) samt goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet inom ljus/ljud/bildteknik. Vi söker dig som, förutom dokumenterade kunskaper inom ovannämnda teknikområden, har vana från scenarbete samt är stresstålig och lösningsinriktad. B- körkort är ett krav. Vi vill att du är ordningsam, driven och självgående samt att du tillsammans med teaterns övriga personal arbetar för att publiken skall få en fantastisk upplevelse.

Tjänsten är ett vikariat på 100% med möjlighet till tillsvidareanställning, med en provanställning om 6 månader. Schemaläggning är möjlig 6 dagar per vecka, dag/kväll och helger.

Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast

Ansökan ska vara Örebro länsteater tillhanda senast 8 oktober 2018.

Frågor besvaras av teknisk chef Ronny Andersson ronny.andersson@lansteatern.se eller 070 813 92 84

Facklig representant: Marie Östling: marie.ostling@lansteatern.se

Skicka din ansökan via mail till:
ronny.andersson@lansteatern.se

Eller postledes till:
Örebro länsteater
att: Ronny Andersson
Box 315
701 46 Örebro

Samarbetspartner: