fbpx Hoppa över till innehåll

FÖRESTÄLLNINGAR INSTÄLLDA – Om coronaviruset och ditt besök hos oss

Publicerad: 2020/03/17

Föreställningar inställda

Den 11 mars beslöt Regeringen att följa Folkhälsomyndigheternas restriktioner om att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer.

Med omtanke om publikens och medarbetarnas hälsa och i förhållande till Coronasituationen i Sverige och utvecklingen just nu har Örebro länsteater beslutat om att ställa in samtliga föreställningar av Rött och Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? Även Konstnärligt talat 29 mars, Klubb Bubbla 7 april, konserten med Britta Persson 1 maj och LÄNK-festivalen ställs in.

Vi har inget sjukdomsfall på teatern. Bakgrunden är fortsatt försiktighet och att teatern vill bidra till att hindra smittspridningen. Av omtanke för vår publik men också våra medarbetare. Vi följer noggrant utvecklingen och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner.

Om du köpt biljett ber vi dig kontakta biljettkassan, biljett@lansteatern.se, 019-689 89 89. På grund av det stora publika intresset undersöker vi möjligheten att spela Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? under nästa säsong.

Vanliga frågor och svar

Om en föreställning blir inställd, får jag pengarna tillbaka?
Ja. Biljettpriset återbetalas förutom Ticketmasters serviceavgift.

Vad gäller om du har bokat pausfika?
Kontakta Rosengrens skafferi direkt, Rosengrensskafferi.se/kontakt

Hur vet jag om en föreställning ställs in?
Vi meddelar här på webben och kontaktar samtliga kunder via e-post. Har du ej blivit kontaktad, hör av dig till biljett@lansteatern.se, 019-689 89 89.

När är biljettkassan öppen?
Biljettkassan på Örebro Teater är öppen måndag till fredag 15.00-17.00.

Samarbetspartner: