fbpx Hoppa över till innehåll

Superhjältar

En supervisuell föreställning om superhjältar och läxor

Att vara tonåring är inte lätt, speciellt inte för de med superkrafter. I föreställningen Superhjältar möter vi fyra superhjältar som går i samma gymnasieklass. De måste lära sig att hantera sina superhjältekrafter samtidigt som de oroar sig för läxor, betyg, identitet och vänskap.

Med superkrafter som astralprojektion och telekinesi styr de rörelsernas hastighet, skapar föremål ur tomma intet och har telepatiska krafter. När ungdomarnas första superskurk dyker upp får de strålkastarljuset på sig. Samtidigt försöker de leva sina liv där de brottas med känslor, kärlek, svartsjuka och konflikter.

De står nu inför deras största utmaning någonsin där deras superkrafter och supergäng sätts på prov och lämnar oss med frågan om vem som är superhjälte och superskurk egentligen.

Superhjältar är en föreställning om det svåra i att hitta och acceptera sig själv, med alla de bra och dåliga sidor en har. En supervisuell och gränslös upplevelse för både döva och hörande, där specialeffekter blir scenkonst. Teckenspråksteater som du aldrig sett den förut, helt enkelt.

Medverkande

Aino Hakala

Aino Hakala

Amina Ouahid

Amina Ouahid

Dawn Jani Birley

Dawn Jani Birley

Tommy Rangsjö

Tommy Rangsjö

Samarbetspartner: