fbpx Hoppa över till innehåll

Illusionistens assistent + Trolleriskola

Av och med Kalle Nilsson

Illusionistens assistent + Trolleriskola

Assistenten hälsar välkommen men Illusionisten verkar inte komma till den magiska föreställningen. Publiken väntar. Assistenten väntar. Vad ska han göra? Vad kan han göra? Under sin väntan provar Assistenten olika trolleritrick. Är Illusionisten verkligen den enda som är magisk och kan trolla?

Illusionistens assistent är en föreställning om självförtroende och våra egna inre krafter. Kan alla vara magiska? Och om vi var det – vad skulle vi vilja göra då? Föreställningen bygger övervägande på kroppsspråk, trolleri och visuella element och passar därför alla, oavsett språk.

Efter föreställningen är det dags för Trolleriskola. Här får alla i publiken möjlighet att själva lära sig trolla under ledning av Kalle Nilsson.

Galleri

Foto: Kicki Nilsson/ICON Photography

I media

“Kalle Nilsson förenar komikerns tajming med illusionistens fingerfärdighet. Orden är få, allt spel finns i kroppen och i förstärkande ljud.” /…/ “Det är inte lätt att kommunicera så mycket nästan helt utan ord, men Kalle Nilsson får oss att hänga med i varje vändning.” –Helahälsingland.se

“Kalle Nilsson i rollen som Illusionistens assistent har skapat en underhållande och rolig föreställning. Förutom några få återkommande repliker är det mimiken som talar. Nilsson underhåller både vuxna och barn” –Kultursidan.nu

Norrköpings Tidningar: Föreställning med bara tre repliker

Medverkande

Samarbetspartner: