Ginger – En själlös historia – Örebro Teater
Ginger 2021. Foto:Jonas Jörneberg

Ginger – En själlös historia

En krogshow i de rödhårigas universum. Med självupplevda historier, fakta, myter, sånger och en och annan hemlig gäst kommer skådespelarna Katarina Krogh och Rebecca Kaneld ta dig med på en resa fylld av rå humor, lite allvar och allt däremellan. 

OBS. Föreställningen är framflyttad till hösten 2022.

Är rödhåriga mer aggressiva, kåta och solkänsliga? Är det sant att rödhåriga inte har någon själ? Eller är det kanske så att rödhåriga blir vampyrer på natten, är heta sexmissbrukare eller helt enkelt är klassens tönt? Vad är fakta och vad är myt? Vad innebär det egentligen att vara rödhårig? 

Det hävdas att det rödhåriga släktet om hundra år kommer vara helt utdött. Märkligt nog har Danmark, trots dessa varningssignaler, valt att stänga ner spermabanken för rödhåriga donatorer. Intresset är helt enkelt för lågt.

Ginger är föreställningen där två rödhåriga beträder scenen tillsammans. Med självupplevda historier, fakta, myter, sånger och en och annan hemlig gäst kommer skådespelarna Katarina Krogh och Rebecca Kaneld ta dig med på en resa i rödhårigas universum fylld av rå humor, lite allvar och allt däremellan. 

Ginger – en själlös historia är en samproduktion mellan Örebro Teater och Soppteatern, Kulturhuset Stadsteatern.

Mer information om biljettsläpp ges inom kort.

SPELDATUM

SPELTID
55 minuter

INFORMATION

Soppteater. Soppa från Rosengrens skafferi ingår i priset. Görs som lunchteater och after work.

Specialkost anmäls vid biljettbokning till biljett@orebroteater.se.

PRIS:
220:–

SCEN: Lilla scen, Nya China