fbpx Hoppa över till innehåll

Extraföreställningar 18, 19 och 20 februari av Befrielsefronten.

Publicerad: 2016/01/27

På grund av publiktrycket kommer vi att ge två extraföreställningar 18 och 19 februari. Det finns fortfarande platser kvar på flera av de ordinarie föreställningarna men vi är måna om att så många som möjligt får tillfälle att se pjäsen.

Nedan ser du ett axplock av vad recensenterna har att säga om uppsättningen.

”Länsteatern kan bokföra ny triumf. […] Befrielsefronten är en föreställning som bör få ett långt liv och det beror främst på Sara Giese, regi, och den lysande ensemblen.” – Benny Abrahamsson, nwt.se

”Allt glider fram, berättas med lätt och ledig hand och mycket humor.Men allvaret finns där som en sträv klangbotten, någon vinner på att kvinnor hålls i en ständigt pågående lågintensiv rädsla.” – Maria Edström, Sveriges Radion P1

”Gieses tolkning lyckas vara provokativ utan att helt utesluta någon. Den håller fram ståndpunkter, sår frön – lockar till skratt och far raskt genom problematiken med sällsynt energi.” – Lars Ring, Svenska Dagbladet.

”Sällan har en pjäs på Örebro länsteater kommit mer rätt i tiden. […] Länsteatern visar än en gång sin betydande musikaliska kapacitet. Genom Maria Johansson Josephssons ledning har den lyfts ytterligare.” – Astrid Lindén, Nerikes Allehanda.

Läs mer och boka dina biljetter här:

https://orebroteater.se/forestallningar/befrielsefronten/

Samarbetspartner: