fbpx Hoppa över till innehåll

Ditt teaterbesök

 

Här har vi samlat information om sådant som kan vara bra att veta inför ditt teaterbesök. Välkommen till Örebro Teater!

COVID-19

Vi värnar om vår publik och personal och anpassar rutiner och arbetssätt för att skapa en trygg och säker miljö i samband med våra föreställningar.

TRYGGHETSÅTGÄRDER COVID-19

KÖPA BILJETTER

Biljetter till våra föreställningar kan köpas på flera sätt. Du kan köpa dina biljetter direkt i vår biljettkassa på Örebro Teater. Men enklast köper du dina biljetter här på webben »

Biljettkassans öppettider

Vardagar 15.00–17.00. I samband med föreställning öppnar biljettkassan en timme innan föreställningens start. Besöksadress: Örebro Teater, Storgatan 1.

Kontaktuppgifter biljettkassa

019-689 89 89
biljett@orebroteater.se

Pressbiljetter

Kontakta pressansvarig: karin.schollin@orebroteater.se för förfrågan om pressbiljetter

MITT BESÖK

Våra publikvärdar

Våra publikvärdar har till uppgift att göra din teaterupplevelse så trevlig som möjligt. Tveka inte att fråga dem om du har några funderingar. De är också utbildade i hjärt- och lungräddning med och utan defibrillator samt brandsäkerhet. På Örebro Teater finns hjärtstartare i publikfoajén.

Toaletter

På Örebro Teater finns handikappanpassad toalett i foajén, bakom biljettkassan. Det finns även två toaletter på första balkong i anslutning till caféet, varav en är handikappanpassad.

På Nya China finns toaletterna i direkt anslutning till foajén. En av dessa är handikappanpassad.

Hänsyn till allergiker

Undvik starka dofter när du kommer till teatern, med hänsyn till allergiker.

Mobiltelefoner, fotografering och ljudupptagning

Håll din mobiltelefon avstängd under hela föreställningen. Även om telefonen är i ljudlöst läge kan signalerna från och till telefonen störa vår scenutrustning.

Det är inte tillåtet att fotografera, filma eller spela in ljud under föreställningen, men däremot efteråt. Innan du stänger av din mobiltelefon får du gärna checka in på sociala medier och gilla oss på Facebook!

Parkering

Teatern har ingen egen besöksparkering med det finns parkeringsplatser på flera ställen i närheten, bland annat vid Örebro Rescentrum, Myrornas Örebro samt Parkeringshus Centralen. För handikapplatser, se kartorna på länkarna nedan.

Se parkeringshus i Örebro »
Se parkeringsplatser i Örebro »

Tåg och bussar

Både Örebro Teater och Nya China ligger på gångavstånd från Örebro Rescentrum. Hit går både tåg och bussar.

Närmaste busshållplats är Slottet Järntorget, men det finns flera andra busshållplatser på nära gångavstånd. Planera din resa hos Länstrafiken i Örebro »

Tillgänglighet i våra lokaler

Tillgänglighet på Örebro Teater »
Tillgänglighet på Nya China »

Vid frågor om tillgänglighet, kontakta biljett@orebroteater.se.

Samarbetspartner: