Biljetter – Örebro Teater

Biljetter

KÖPA BILJETTER

Biljetter till våra föreställningar går att köpa via orebroteater.se eller Ticketmaster.se. Enklast köper du dina biljetter här.

Vill du ha personlig service? Kontakta vår biljettkassa. Information om öppettider och kontaktuppgifter nedan.

BILJETTKASSANS ÖPPETTIDER

Vardagar 15.00–17.00. I samband med föreställning öppnar biljettkassan en timme innan föreställningens start. Besöksadress: Örebro Teater, Storgatan 1.

KONTAKTUPPGIFTER BILJETTKASSA

Telefon: 019-689 89 89
Mejl: biljett@orebroteater.se

PRESSBILJETTER

Kontakta pressansvarig: karin.schollin@orebroteater.se för förfrågan om pressbiljetter. Ange vem du skriver för och var recensionen eller artikeln kommer att publiceras.

BILJETTVILLKOR – VANLIGA FRÅGOR

Kan jag återlösa en köpt biljett?
Köpta biljetter återlöses ej.

Utökade köpvillkor med anledning av pandemin
Du som har köpt biljett till våra föreställningar som spelar från och med den 29 september 2021 kommer nu att placeras bredvid andra sällskap. Detta eftersom regeringen den 7 september meddelat att de går vidare till steg 4 i sin plan för avveckling av restriktioner. Vi har kvar våra utökade köpvillkor under hösten. Detta innebär att om du har en biljett till någon av våra föreställningar men känner dig sjuk, så har du möjlighet att boka om eller byta till presentkort fram till klockan 12.00 på föreställningsdagen. Skicka då mejl till biljett@orebroteater.se, så tar vi kontakt med dig.

Kan jag byta min biljett?

Biljettbyte till annan föreställning kan ske i mån av plats senast dagen innan den föreställningsdag biljett köpts till. Vid byte av föreställningsdatum kan en avgift tillkomma.

Vad händer om en föreställning ställs in?

Om en föreställning ställs in gäller en månads returrätt på din biljett.

Vad händer om jag tappat bort min biljett?

Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej. PDF-biljett kan skrivas ut på nytt via det mail som skickats vid biljettköpet.

Hur köper jag biljett till Örebro Teaters föreställningar?

Biljetter går att köpa på webben, via telefon på 019-689 89 89 eller på plats i vår biljettkassa på Storgatan 1. Öppettider, vardagar, 15.00–17.00.

Får jag sälja vidare min biljett?

Vidareförsäljning av biljetter för kommersiellt bruk är inte tillåtet.

Gäller biljetter som köpts via andrahandsförsäljningssajter?

Örebro Teater kan inte garantera inträde på biljetter som köpts via andrahandsförsäljningssajter. Observera att Örebro Teaters biljetter säljs via orebroteater.se, Ticketmaster.se, vår telefonbokning samt på plats i Örebro Teaters biljettkassa.

Hur gör jag för att boka rullstolsplats i salongen? 

Maila till biljett@orebroteater.se eller ring 019-689 89 89 så hjälper vi dig. Läs mer om tillgänglighet här.