fbpx Hoppa över till innehåll

Aktuellt

 

Örebro Teater stänger för offentliga föreställningar till och med februari 2021

Publicerad: 2020/11/18

Idag har vi på Örebro Teater tagit beslutet att ställa in alla offentliga föreställningar, konserter och evenemang till och med februari 2021, på grund av rådande restriktioner.

Läs mer

Biljettkassan på Örebro Teater är stängd mellan 6/11 – 1/12

Publicerad: 2020/11/05

På grund av ombyggnation av Örebro Teaters entré kommer biljettkassan vara stängd för besök, mellan 6/11 – 1/12. Det går bra att kontakta oss via telefon.

Läs mer

KOMMUNIKATÖR MED PRESSANSVAR

Publicerad: 2020/10/29

Vi söker dig som vill vara med och förverkliga vår vision att vara länets konstnärliga röst – nationellt och internationellt. En skarp skribent med djup kännedom om digital kommunikation och det svenska medielandskapet.

Läs mer

Örebro Teater lanserar playkanal

Publicerad: 2020/09/30

Höstens första digitala premiär, när Martina Montelius ”Stackars Birger” går upp på Örebro Teaters playtjänst som första pjäs att hyra.

Läs mer

Örebro Teater får affilierad forskare

Publicerad: 2020/09/29

Den 1 oktober får Örebro Teater professor Sangeeta Bagga-Gupta som affilierad forskare till teaterns verksamhet. Sangeeta Bagga-Gupta är professor vid Högskolan för Lärande och Kommunikation vid Jönköping University. Syftet med affilieringen är att kontinuerligt kunna belysa och beskriva olika aspekter av teaterns komplexa verksamhet i termer av akademisk kunskap.

Läs mer

Ny ordförande till Länsteatern i Örebro AB

Publicerad: 2020/09/28

På torsdagen den 24 september valdes Lennart M Pettersson (s) till ny ordförande för Länsteatern i Örebro AB i Regionfullmäktige. Han ersätter Lena Källström (s) som avgår som ordförande.

Läs mer

Örebro teater söker Publikvärd

Publicerad: 2020/09/14

Vi söker dig som vill vara med och utveckla mötet med vår publik. Både vuxna besökare och skolelever - vilket också innebär en dialog med skolpersonal som har ansvar att se till att teater är en självklar del i skolans verksamhet.

Läs mer

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET

Publicerad: 2020/08/13

Vi vill möta er i salongen igen och har gjort oss redo för att spela teater! För Örebro Teater är det viktigt att värna om både vår publik och våra medarbetare. Därför har vi valt att släppa biljetter till höstens repertoar med ett begränsat antal platser per föreställning (max 50).

Läs mer

Nu öppnar vi biljettkassan

Publicerad: 2020/08/10

Nu drar äntligen teaterhösten igång och vi öppnar biljettkassan igen.

Läs mer

Örebro länsteater är död, länge leve Örebro Teater

Publicerad: 2020/06/09

Scenkonst i världsklass på hemmaplan. Örebro länsteater går i graven och återuppstår som Örebro Teater.

Läs mer

Samarbetspartner: